Service

Reinigingstechniek Beauprez Diksmuide...

Reinigingstechniek Beauprez is een éénmanszaak uit Nieuwkapelle-Diksmuide (West-Vlaanderen), en biedt een volledig gamma aan van professionele hogedrukreinigers, over vloerreinigingsmachines, veegmachines en industriële stofzuigers, tot onkruidbestijdingsmachines en warmeluchtblazers. Daarnaast hebben we ook een gamma hogedrukreinigers voor particulier gebruik, en hebben we praktisch alle hogedrukreiniger onderdelen, zoals pompen, slangen, koppelingen,… voor handen. Ook voor car-wash producten kunt u trouwens bij ons terecht.
Wij verkopen ook machines op maat (CE gekeurd), zoals bijvoorbeeld trailerjets, die we volledig kunnen aanpassen aan uw wensen en noden.

Uiteraard kunt bij ons eveneens terecht voor het onderhoud en herstel van reinigingsmachines. Ook herstellingen aan Kärcher en Dibo hogedrukreinigers zijn voor ons geen probleem. Wij verhuren ook hogedrukreinigers, hogedruktrailer en warmeluchtblazers.

Wij zijn verdeler van diverse merken zoals VRS+, Dibo, IPC Gansow, Numatic, Suttner, Comet, Remko en Arcotherm.

... waar service belangrijk is!

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij op vlak van reinigingstechnieken en professionele reinigingssystemen over voldoende expertise om u vakkundige raad te geven bij de aankoop van een reinigingsmachine voor uw bedrijf.

Wilt u graag eens een machine testen, dan geven wij u graag een demonstratie, dit kan voor bijna elke machine in ons gamma. Nieuwe machines worden altijd bij u afgeleverd en opgestart.

Daarnaast garanderen we u natuurlijk ook een uitstekende service na verkoop. U kunt hiervoor terecht in onze werkplaats, of we komen bij u ter plaatse met onze ingerichte depannage wagen.

Scroll naar boven